Avjämningar och Golvavjämningar utomhus

Referensjobb gjorda på en terrass och på en gång och cykelbro

Avjämningar och golvavjämningar utomhus

Vi utför inte bara gjutningar, golvavjämningar och flytspacklingar inomhus utan även arbeten utomhus. Här visar vi två exempel på arbeten som vi utfört utomhus med Weber Saint-Gobains produkter. En terrass vid ett hus som vi har gjort en golvavjämning med flytspackel samt en gång och cykelbro i Bengtsfors där vi har avjämnat och gjort ytan borstad.

Vi har använt oss av Weber Outdoor SL som är en frostbeständig avjämningsmassa på altanen. Denna avjämningsmassa kan läggas både utomhus och inomhus i fuktiga miljöer. Avjämningsmassan för golv kan användas både vid helt plana ytor samt vid lutande ytor för att få rätt lutning för vattenavrinning. Vilket lämpar sig väl i detta fall då det krävs att regn och fukt leds bort från huset.

På gång och cykelbron har vi använt oss av Weber Rep Flow som är en pumpar flytande ytbetong. Denna ytbetong är gjord för avjämningar utomhus. Dess egenskaper är att den har låg krympning, bra vidhäftning mot underlaget, goda flytegenskaper samt god frostresistens. I jobbet med bron har vi gjort en borstad yta för att få en anpassad yta för gång och cykeltrafikanter.

Är det dags att gjuta eller göra golvavjämningar utomhus? Kontakta oss för att få en offert.

Kontakta oss

2 + 7 =