Microcement på golv och väggar i uterum i Uppsala

Microcement

Microcement i Uppsala

Microcement är ett material som blivit mycket populärt de senaste åren tack vare sin funktionalitet inom arkitektur och inredning. Microcement är en tunn, cementbaserad beläggning som används för att skapa släta och estetiska ytor på en mängd olika underlag på golv, väggar och bänkskivor.

Vi på iFix är experter på microcement och hjälper dig gärna inreda ditt hem med detta funktionella material. Kontakta oss så berättar vi mer.

Microcement på golv och väggar i uterum i Uppsala

Bra att veta om

Microcement

Microcement har blivit ett populärt inslag i Svenska hem och det finns flera anledningar till att våra kunder väljer microcement:

  • Microcement ger en modern yta och passar olika inredningsstilar, allt från industriell och minimalistisk till rustik.
  • Microcement går att applicera på många olika ytor och gör det enkelt att använda vid exempelvis renovering.
  • Fungerar i våtutrymmen då det är fukttåligt. Microcement är också enkelt att rengöra och kräver inte speciellt mycket underhåll.
  • Microcement skapar en hållbar beläggning som står emot slitage väl.

6. Professionell installation: Installationen av microcement kräver erfarenhet och skicklighet. Det bör utföras av utbildade yrkespersoner som har kunskap om produkten och rätt teknik för att uppnå önskade resultat.

Applicering av microcement görs med fördel av erfarna yrkespersoner med kunskap om materialet, och tekniken som används för att applicera det. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vanliga frågor om microcement

Vad är microcement?

Microcement är ett tunnare lager av cement som kan appliceras på i stort sett alla typer av ytor för att släta ut och dekorera.

Hur tjockt lager lägger man av microcement?

Vanligtvis appliceras microcement i ett laget om endast några milimeter i tjocklek, därför kan du med fördel använda microcement om du vill dekorera eller renovera utan att öka tjockleken på ytor.

Kan microcement appliceras på befintliga ytor?

Ja, microcement kan appliceras på befintliga ytor så som trä, keramik och gips. För bästa applicering bör ytan vara rengjord och förberedd med eventuell primerbehandling.

Vilket underhåll kräver microcement?

Microcement är relativt lätt att underhålla och rengörs enkelt med mild tvållösning och en mjuk trasa.