golvavjämning med flytspackel ger golvet en slät yta

Garagegolv

Garagegolv i Uppsala

Börjar det bli tid för att renovera P-huset eller varför inte ditt garage golv. Se då till att vara noga i ert val av golv entreprenör. Vi på iFix har all behörighet och kompetens som behövs inom företaget för att kunna hjälpa er från tanke till färdigt yta. Vår långa tid inom branschen har gjort att vi funnit ett par starka och pålitliga medarbetare både inom materialval och kompletta rivningslösningar. Låter ni oss göra jobbet sköter vi allt och ni behöver inte pussla med olika firmor för olika saker. Vi arbetar runt om i olika delar av Sverige, nu senast i Helsingborg, Kv Sleipner även i Örebro Kv Krämaren, Bengtsfors Strömbron, Stockholm City garaget i Uppsala 2019.

Vart är ni i renoveringsprocessen? Har ni redan valt ytskikt och har en tydlig bild av hur ni vill att ert nya garage eller P-hus ska se ut? Ett special spackel från Weber 4630 industry Lit eller MCT M96 eller betong typ Rep Flow, varför inte en anpassad epoxi beläggning med linjemålning. Vi har en lösning för det mesta för garaget. Vi utgår alltid från era önskemål om hur ni vill gå tillväga och kan både hjälpa till på plats och via samtal om olika lösningar. En Garage renovering är ofta ett stort beslut, och vi vill att ni ska känna er trygga under hela processen när ni anlitar oss. Därför tycker vi att det är viktigt med bra kommunikation hela vägen.

För oss är inget projekt för stort eller för litet!

Kontakta oss och berätta om dit garage så hjälper vi dig med en kostnadsfri offert med konkurrenskraftiga priser. Vi har många nöjda kunder och ger er gärna referenser från våra tidigare arbeten.

Att tänka på när du ska

Renovera P-Garage

När du ska renovera ditt garage finns det några saker som är bra att tänka på. Till exempel följande:

  1. Budget: Sätt en realistisk budget och följ den.
  2. Funktion: Val av ytskikt och slitage.
  3. Stil: Utseende slitskikt uppvik på väggar.
  4. Tidplan: Den som vi bestämmer håller vi.

Kontakta därefter oss så hjälper vi dig ta din garage renovering från idé till verklighet. Vi guidar dig gärna genom val av funktion och material som kan passa dina behov, och ser till att du får ett slitstark och hållbart golv för en lång tid framöver.

Renovera garage – Att tänka på

Att renovera ett garage golv är allt från ett litet estetiskt jobb till en väldigt omfattande totalrenovering med fräsning, bilning och borttagning av gammal ytbeläggning så som betong, asfalt, flytspackel. Skulle det vara så att det trängt ner salter och föroreningar som startat en korrosion som påverkar armering och golvets konstruktion så kan vi behöva utföra en behandling med Korrosionsinhibitorer typ Master Protect 8500 CI som appliceras på betongytan för att förhindra eller bromsa korrosionen. Var därför noga med att utföra inspektioner av dit befintliga P garage för att i ett tidigt skede kunna identifiera tecken på korrosion.

Vid tillfällen där betongen är så pass skadad av rostangrepp kan det vara en god ide att avlägsna den skadade delen och ersätta med ny betong och sedan en nytt ytskikt av t.ex. en Industri produkt från Weber, MCT. Var även noga med att se till att parkeringshuset har god dränering och god ventilation för att minska fukten.

nytt golv i parkeringshus i Helsingborg
FullSizeRender-1-helsingborg-1-2
Garagegolv läggs i Helsingborg

Renovering av Garage P Hus i Helsingborg

Här visar vi ett av våra arbeten som vi gjorde i Helsingborg Kv Sleipner

nytt garagegolv i Stockholm

Garage golv i Stockholm

Här är ett av jobben med en parkerings del som lagts med Weber Industry SR pga. tjocklek så fick vi utföra en bottning för att komma upp i rätt höjder.

Gjutet garagegolv i Hallstavik

Garage gjuteri golv Hallstavik

Här hjälper vi Hallstaviks gjuteri med att göra ordning deras golv för en säker och bra yta att arbeta på. Den är hårt utsatt med trucktrafik och hantera smällt metall är ett jobb som kräver stor försiktighet och plana golv.

Vanliga frågor om Garagerenovering

Vad kostar det att renovera garaget?

Kostnaden kan variera mycket beroende på renoveringens omfattning och val av material. Att ge ett fast pris är svårt innan vi hunnit ta del av fler detaljer gällande ditt projekt, men kontakta oss gärna för en offert!

Vad är de vanligaste orsakerna till att garaget behöver renoveras?

De vanligaste orsakerna till att renovera garaget är åldrande, slitage, läckage, fuktskador eller alvarligare bekymmer så som försämrad hållfasthet och rent säkerhetsmässigt behöver åtgärdas

Hur lång tid tar en renovering av garagegolv?

Att renovera garaget kräver oftast en väldig bra planering men tidsåtgången är helt beroende på projektets storlek.

Varför IFix för din renovering?

Vårt ledord är punktlighet och framför allt kunniga och står för det vi lovar. Vi vill bli ditt naturliga första val när det gäller Golv frågor.