Våra tjänster

Du kan anlita oss för golvavjämning, flytspackel, klinker, kakel och golvslipning. Vi är specialister på allt inom golv, från projektplanering till färdigställt objekt. Läs mer om våra tjänster nedan eller kontakta oss för mer information.

Flytspackel i lagerlokal i Uppsala

Flytspackel


Flytspackel används för att förstärka, jämna ut eller skapa lutning på golv. Flytspackel med armeringsegenskaper kan också användas för att ingjuta golvvärme.

Läs mer om flytspackel.

iFix utför kakel och klinkerarbeten i kök och badrum

Kakel & klinker


Vi utför kakel- och klinkersättningar i alla typer av rum. Allt från badrum och kök till kakelsättning av uteplatser och pooler.

Läs mer om kakel & klinker.

Microcement på golv och väggar i uterum i Uppsala

Microcement


Microcement kan användas på i stort sett alla typer av ytor och har blivit populärt inom heminredning. Kan användas som beläggning på b.la. golv, väggar, bordsskivor mm.

Läs mer om microcement.

Slipa betonggolv med hjälp av betongspecialister

Golvslipning


Golvslipning gör dina golv som nya. Vi utför golvslipning på flera material, men mest på betong. Vi är proffs på golvslipning och ger dig ett resultat du kan vara nöjd med.

Läs mer om golvslipning.

Anlita en professionell byggfirma för badrumsrenovering.

Badrumsrenovering


Planerar du att göra om ditt badrum? Vi har de rätta behörigheterna för arbete i våtrum och hjälper dig gärna med din renovering från planeringsstadiet till fulländat badrum.

Läs mer om badrumsrenovering.

Gjuta EPS-betonggolv i lokal i Uppsala

EPS-Betong


EPS-betong används överallt där en lätt och isolerande uppfyllnad önskas. Vi utför gjutning och betongarbeten av EPS betong.

Läs mer om EPS-betong.

golvavjämning med flytspackel ger golvet en slät yta

Garagegolv


Vi hjälper dig att lägga golv i garage eller renovera det befintliga golvet i ditt garage. Vi är proffs på garagegolv och med vår hjälp får du det perfekta golvet i ditt garage som lämpar sig för dina behov.

Läs mer om garagegolv.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du önskar mer information om oss och våra tjänster, samt för offert och rådgivning.

Ring oss eller lämna dina uppgifter i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig så fort vi kan.

Kontaktformulär