oblandad microcement på pall

EPS Betongarbeten

EPS Betongarbeten i Uppsala

EPS-Betong används överallt där en lätt och isolerande uppfyllnad önskas. Produkten passar utmärkt vid till exempel renovering av vindsbjälklag, badrum och utgrävda källare. EPS-Betong är även idealisk vid renovering av bjälklag med ovanliggande installationer eftersom det inte behövs någon tidskrävande tillpassning av isolering. Tack vare att betongens sten och sand har ersatts av EPS-kulor har EPS-Betong flera fördelar i vikt och isolering som kompletterar vanlig betong.

Vi kan EPS-betong

EPS-betong är en typ av lättviktsbetong som med fördel används till många olika typer av projekt. För att utföra arbeten med EPS-betong krävs korrekt hantering, användning och planering.

Det är viktigt att följa tillverkarens riktlinjer och rekommendationer för att få bästa resultat, därför bör du med fördel anlita en professionell firma med erfarenhet av EPS-betong, som vi på iFix.

Vi har stort intresse för betongarbeten och lång erfarenhet av EPS-betong och gör alltid vårt bästa för att du som kund ska bli nöjd med vårt arbete.