Lättskötta designgolv i cement

Referensjobb på ett designgolv

Enkelt och snyggt designgolv

 

Här har vi lagt ett snyggt designgolv i cement från Weber. Med denna lösning med Weberfloor 4650 design colour får man ett fogfritt och plant golv som är lättskött. Detta designgolv finns i olika färger som off-white, olika gråa nyanser och svart. Vilket gör att du kan anpassa golvfärgen efter övrig färgsättning i rummet. Blandningen är pumpar och är snabb att lägga vilket möjliggör en snabb installation. Golvet har sedan en hög beständighet mot mekaniska belastningar, vilket gör att den ofta används i butikslokaler, lager och gallerier men även i bostäder där man vill ha ett lättskött plant cementgolv. Används inte där temperaturen går under + 10°C.

I Webers sortiment för designgolv finns även en cementbaserad pågjutningsmassa med mörk ballast – Weber 4635 designed grinded stone. Ballasten finns i tre olika färger. När detta golv är lagt och slipat får man ett lättskött och fogfritt golv med stenliknande yta.

Vi är certifierad från Weber, så låt en certifierad golventreprenör lägga ditt nästa designgolv. Kontakta oss för frågor kring val av designgolv av cement för just din lokal eller ditt hem.

Kontakta oss

2 + 2 =