Tjänster

Vi kan erbjuda allt inom renoveringar och byggnationer

Renoveringar i Uppsala

När du behöver tjänster i form av golvslipning, golvavjämning, flytspackling, betongarbeten, sättning av kakel och klinker eller badrumsrenovering så kan vi på iFix i Uppsala erbjuda dig helhetslösningar eller experthjälp för de delar du inte gör själv.

Helhetslösningar för snabbare resultat

Kunnande och expertis inom flera områden gör att vi kan förenkla badrumsrenoveringen för dig. Genom att ha en enda leverantör som har rörmokare, plattsättare, snickare och elektriker som är behöriga för att jobba med våtrum så kommer renoveringen eller nybyggnationen gå otroligt mycket snabbare än om du plockar expertisen från flera olika källor.

Experthjälp för punktinsatser

Naturligtvis kan du även köpa våra tjänster separat för att få hjälp med specifika utmaningar. Vi sätter till exempel inte bara kakel i våtrum, utan kan jobba i alla typer av rum och miljöer. Golvavjämningar eller designgolv är en vanlig del av renoveringsarbeten där det krävs specifik kunskap för att slutfinishen ska bli perfekt. Där kan vi kliva in och lösa ett specifikt problem.

Hyra maskineri

Som en del av vårt utbud av tjänster erbjuder vi också uthyrning av spackelpumpar. Om kompetensen för golvavjämning redan finns på arbetsplatsen, men ni saknar pump för spacklet så levererar vi pump och tillhandahåller personal för maskinell tjänst.

Skräddarsydda lösningar på flera plan

Våra lösningar anpassas efter dina behov och önskemål, såväl som för branschstandard och regelverk. Vi skapar helhetslösningar för våra kunder och anpassar oss för punktinsatser när bara delar av vår breda expertis behövs. När vi jobbar tillsammans med andra entreprenörer ser vi till att skapa goda rutiner tillsammans för att arbetet ska flyta på smidigt och säkert.

Badrumsrenovering

Vi utför badrumsrenoveringar med fina resultat. Helt efter era önskemål.

Golvavjämning

Vi utför golvavjämning när ditt golv inte längre är helt plant.

Kakel & klinker

Vi sätter kakel & klinker i alla typer av rum och är certifierade för det.

EPS Betongarbeten

EPS-Betong används överallt där en lätt och isolerande uppfyllnad önskas. Kontakta oss idag.

Pumptjänst

Hyr en Spackelpump och få den levererad till er. Kontakta oss för mer information.

Flytspackling

Vi hjälper dig att flytspackla så att du får en fin och jämn yta att jobba med.