Badrumsrenovering i Uppsala

Vi gör din badrumsrenovering i Uppsala

Badrumsrenoveringar i Uppsala med ett bra resultat

Planerar ni att göra en renovering av ert badrum? Se då till att vara noga noga i ert val av hantverkare, det är inte alla som har de rätta behörigheterna för att göra våtrumsarbeten. Vi har all behörighet och kompetens som behövs i företaget för att kunna hjälpa er från tanke till drömresultat. Vår personal innehåller plattsättare, rörmokare, snickare och elektriker. Låter ni oss göra jobbet sköter vi allt och ni behöver inte pussla med olika firmor för olika saker. Vi har full behörighet för våtrum enligt Byggkeramikrådets branschregler.

Vart är ni i renoveringsprocessen? Har ni redan valt material och har en tydlig bild av hur ni vill att ert nya badrum ska se ut och behöver endast hjälp att montera så ordnar vi det på ett proffsigt sätt, med en snygg finish. Om ni bara har en dröm om att fräscha upp badrummet men inte har kommit längre, så hjälper vi gärna till med inspiration och råd kring materialval. Vi kan även hjälpa till med att ta fram förslag och göra ritningar på hur badrummet skulle kunna se ut. Vi utgår alltid från era önskemål om hur ni vill gå tillväga och kan både hjälpa till på plats i butiken eller genom att komma hem till er och se rummet på riktigt. En badrumsrenovering är ofta ett stort beslut, och vi vill att ni ska känna er trygga under hela processen när ni anlitar oss. Därför tycker vi att det är viktigt med bra kommunikation hela vägen.

För oss är inget projekt för stort eller för litet. Kontakta oss gärna och berätta om din badrumsdröm, så hjälper vi dig med en konstadsfri offert med konkurrenskraftiga priser. Vi har många nöjda kunder och ger er gärna referenser från våra tidigare arbeten.

Kontakta oss

14 + 9 =

Stäng meny